KINESITHERAPIE

mijn visie: ” een persoonlijke aanpak “

Ik werk in mijn sessies pre – en postnatale kinesitherapie vooral volgens de holistische principes; elke vrouw wordt in zijn totaliteit benaderd; zowel het fysieke als het psycho-emotionele aspect komen aan bod. Elke zwangerschap is uniek en verloopt anders, elke vrouw gaat er op haar manier mee om: ik speel dan ook telkens op jouw specifieke behoeften en noden in en probeer door mijn ervaring een zo goed mogelijk antwoord te geven op al je vragen. Daarom werk ik altijd individueel en niet in groepjes. Tevens wordt er ook veel aandacht besteed aan de bewustwording van de zwangerschap en het kleine wondertje in de buik. Het is tenslotte toch een heel speciaal avontuur en gevoel wat je als vrouw zijnde mag meemaken.Soms hoor je wel eens: Bevallen kan je niet leren: we gaan op ons oerinstinct af, maar toch: ” een goed geïnformeerde en voorbereide vrouw is er 2 waard! ”